Elvált, Magabiztos Nő

Ki az az elvált, magabiztos nő?

Ki vagyok? Petrus Márta vagyok, két gyermek 31 éves édesanyja, elvált nő, aki Gyes-en eltöltött ideje alatt, felépített egy vállalkozást.

ridikül3

  Miért vagyok itt? Egyszerűen azért, mert hiszek, bízok és merek álmodni. Segítség, megértés és elfogadás nélkül választottam ezt az utat, mert hittem, hiszek az álmaimban. Hiszem azt, hogy egy nő lehet sikeres, kiegyensúlyozott, boldog anya úgy, hogy közben NŐ is, és NŐként is él. Röviden a történetem: Pedagógus családból származom, így hivatásom tekintetében én is tanár vagyok.

Mindig is nagy álmaim voltak. Szerettem volna egy “tehetős” férjet, hamar anyává szerettem volna válni, szerettem volna sikeres lenni, amit elismernek az emberek, szerettem volna egy saját Micrát, egy saját céget. Még azt is tudtam, hogy egy fiú és egy lány gyermeket szeretnék, ugyanúgy, ahogy én és tesóm vagyunk. 22 évesen megismerkedtem nagy szerelmemmel, akihez férjhez mentem, és gyors gyerekeket is szültem. Szerettem őt, hisz ő volt a Férfi, és igen, abba az álomba ringattam magam, hogy annak ellenére, hogy nem bízik bennem, mint nő, nem áll ki mellettem, nem vállal fel igazán, nem hisz bennem, attól ez még működik. De nem. 7-8 év után eljött az a pont, hogy két gyermekes, 29 éves anyaként azt mondjam, hogy köszönöm Drágám. Szeretlek, hálás vagyok az együtt töltött időért, minden percért, hisz szeretlek, szerettelek, de nem vagyunk társak.

Keresek magamnak egyet. Majd.Valamikor. Valahogy. Hálával tartozom neki, mert nem állt ellen a vágyaimnak, és engedte szárnypróbálgatásaim, miután megszültem kislányom. (Bence most 5 éves, Anna 3. 🙂 ) Bár segíteni igazán nem tudott, és lelkileg nem támogatott, de azért engedte. Így jutottam el oda, hogy most már két vállalkozást vezetek, és cégem lett. 🙂

Összegzés: Férj: pipa. Fiatalon anya: pipa. Két gyermek, egy fiú és egy lány 2 év korkülönbséggel: pipa. Nissan Micra: pipa. Cég: pipa.   Hogyan lett ennyi pipa? Úgy, hogy minden este lefekvéskor arra gondolok, hogy mit szeretnék elérni, mik az álmaim. Végigrágom magam mindenen, és végül azt mondom, igen. Ez így jó lesz. Hiszek abban, ami kigondolok, amit kitalálok. Hiszek magamban, és hiszek abban, hogy meg tudom csinálni. És még mi hiányzik? Még sok minden kipipálásra vár. 🙂 

Összegzés: 😀 Ezért kértek meg hát, hogy írjak.    És írok is.

Anya és a gyerekek

Anya és a gyerekek

 

Szeretnél a Boldog Elváltak Klubjának tagja lenni?

Szeretnél találkozókon, előadásokon részt venni, ahol csak elváltak vannak?

Gyere és csatlakozz a klubhoz Facebookon!

Csatlakozok a Boldog Elváltak Klubjához!

 

Akik eddig is megbíztak bennem, és mint író vagy tanácsadó számítottak rám, a teljesség igénye nélkül:

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!